Medarb..jpg

Vi lever og ånder for det gode håndværk

Vi tror på det ærlige og samvittighedsfulde håndværk – især når det gælder gravsten. En gravsten skal måske stå i generationer som mindesmærke over et levet liv, så vi skylder både afdøde og pårørende at gøre os umage.

Når vi arbejder med genbrugsgravsten, kan vi samtidig skabe unikke værker med lidt bedre samvittighed – ligesom det oprindelige stenhuggerarbejde på den brugte sten ofte tjener som en stor inspiration.

Det siger vores kunder

Håndværk på højeste niveau er, hvad man får hos Filip. Han er en fremragende kunstner og er fantastisk til sit fag. Og så giver han gode råd med på vejen også. Top professionel service og tingene er bare i orden.
Simon Enig
Filip og hans suveræne personale har lavet den smukkeste sten til min dejlige far. Tusind tak. Den er bare blevet så flot, og alle der har set den, syntes det var vild fedt med de detaljer, der var essensen af ham.
Susanne Lyngsø
Filip's har et meget dygtigt, kreativt og fantastisk personale. Det er tydeligt, at det er faglærte stenhuggere. Super vejledning og rådgivning. Kan kun anbefale dem på det varmeste, kunne ikke drømme om at bruge andre.
Marianne Momme
Utrolig stenhugger, der virkelig tager sig tid til at finde frem til essensen af, hvad folk gerne vil ende med at have lavet. Den faglige viden, som Filip og ikke mindst hans fantastiske medarbejder har, skal man lede længe efter. 
Rene Flap Broholm Hansen
Varen skal vælges, når vi er kede af det - og Filip kan noget helt specielt, når han får os til at fortælle den gode historie, så han kan lave det, vi kommer til at holde af. Fagligheden er unik. Vi kommer igen. 
Maj Britt Borchert
bubble