Handelsbetingelser

Firmaoplysninger

Filip's Sten- og Billedhuggeri ApS
Ormhøjgårdvej 10
8700 Horsens
CVR: 37838780

Personlige oplysninger

Filip's Sten- og Billedhuggeri ApS indsamler, bruger og beskytter personoplysninger i overensstemmelse med persondataforordningen (GDPR). Der indsamles udelukkende informationer til eksekvering af ordrer. Alle informationer gemmes i 5 år jvf. Bogføringsloven.

Ophavsret

Indholdet af hjemmesiden - herunder produktbilleder, tekst, grafik, webgrafik og andre data - ejes af Filip's Sten- og Billedhuggeri ApS. Materialet er beskyttet af lov om ophavsret samt intellektuel og industriel ejendomsret. Brug af genstande der er nævnt ovenfor, uden skriftligt samtykke fra Filip's Sten- og Billedhuggeri ApS, straffes i henhold til gældende lovgivning.

Bestilling

Du kan kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Priser

Alle priser er inkl. 25% moms og angivet i danske kroner, hvor intet andet er anført.


Betalingsmetoder

Betalingskort

Betaling med Dankort, Visa/Dankort, VISA, Mastercard, Visa Electron og Maestro sker via en sikker forbindelse. Beløbet trækkes når din ordre leveres. Indtastede kortoplysninger krypteres med SSL-kryptering (Secure Socket Layer), og kan ikke læses af andre. Den sikre forbindelse er angivet med en lille grøn hængelås i browseren. Filip's Sten- og Billedhuggeri ApS har på intet tidspunkt adgang til dine kortoplysninger. Filip's Sten- og Billedhuggeri ApS benytter en betalingsløsning fra ePay, som er godkendt af NETS.

Levering

Levering i Danmark (brofaste øer) er inkl. i prisen. Leveringstid afhænger af dine ønsker for levering. Du kan indtaste dine ønsker under aflæggelse af ordren i kommentarfeltet, men ellers ringer vi dig op for at få styr på detaljerne.

Fortrydelse

Der er ingen fortrydelsesret på vores produkter, da de alle er specialproducerede efter kundens specifikke ønsker.

Reklamation

Efter købeloven gives der reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået i op til 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtigt brug af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført fejl eller manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter, at du har konstateret fejl eller manglen. Du kan som forbruger kræve omlevering af varen, såfremt reklamationen er berettiget, og omleveringen ikke medfører urimelige omkostninger for Bottlersshop.dk, eller på anden måde er umulig.

Ønsker du at reklamere over et produkt, som du mener er defekt, beder vi dig venligst rette henvendelse til: filip@filips.dk

bubble